szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Szakértőkkel a cége fejlődéséért

01

Social Média és PPC hirdetések

 

Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, Natív hirdetés? Bízza ránk hirdetései beállítását és optimalizálását a biztos siker érdekében!

02

Nyomda és DM marketing

 

Nem tudja kire bízza a nyomdai kivitelezést, hogy hol kaphatja a legjobb árat és minőséget? Kérjen tőlünk ajánlatot, legyen szó névjegyről, prospektusról, vagy egy teljes postai DM kampány kivitelezéséről!

03

Weboldal készítés

 

Reszponzív weboldalt, webshopot készítünk vállalkozásának, amely minden eszközön jól mutat és bevételének növekedését tartja szem előtt.

04

Stratégia, tanácsadás

 

Megfelelő stratégia nélkül a legjobb termék/szolgáltatás sem éri el a kívánt sikereket. Ha nem tudja, hogy hogyan kezdjen bele a stratégiai tervezésbe, vagy elakadt, keresse tanácsadóinkat!

05

Grafikai munkák

 

Újsághirdetés, névjegykártya, prospektus, reklámajándékok, nekünk ez nem újdonság.
Gyártástól a kivitelezésig segítjük vállalkozását.

06

Fotózás, videó készítés

 

Egy termékfotó, vagy videó meghatározhatja eladásainak volumenét. Szakértőink helyszíni kiszállással és profi eszközökkel segít Önnek.

Kérdése van?

Írjon nekünk és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Segítünk vállalkozását stabil lábakra állítani! Nemcsak tanácsot adunk, hanem a megvalósításban is tevékenyen részt veszünk!

Tegyen egy lépést vállalkozása fejlődéséért, írjon nekünk és derítse ki, hogy mennyi profitot hagy az asztalon minden hónapban!